Истинска истерия предизвика обявяването на двата концерта на суперзвездата Стинг в Пловдив. Точно в десет часа тази сутрин стартира продажбата на билети за двете дати- 19 и 20 юни. А до следобед половината от общо 3-те хиляди билета за двете шоута вече бяха продадени. Феновете купуват масово онлайн. Мнозина обаче предпочетоха да пипнат ценните хартийки и се наредиха на опашки на касите, на които те се предлагаха. От сутринта меломани се тълпят в музикалния магазин на улица „Отец Паисий”.

Не сме вдигнали глави днес. „Истерия” е точната дума, с „пълна” отпред за допълнение, коментираха днешния работен ден от музикалния магазин. Припомняме, че цените на билетите са от 110 до 190 лева и буквално се топят с всяка изминала минута.

Вчера от София Мюзик Ентърпрайсис обявиха, че Стинг ще се качи на сцената на Античния театър не за един, а за два концерта, в две поредни вечери. Те са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Мястото за провеждането им – Античният театър, е избрано лично от Стинг.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…