Истинска истерия предизвика обявяването на двата концерта на суперзвездата Стинг в Пловдив. Точно в десет часа тази сутрин стартира продажбата на билети за двете дати- 19 и 20 юни. А до следобед половината от общо 3-те хиляди билета за двете шоута вече бяха продадени. Феновете купуват масово онлайн. Мнозина обаче предпочетоха да пипнат ценните хартийки и се наредиха на опашки на касите, на които те се предлагаха. От сутринта меломани се тълпят в музикалния магазин на улица „Отец Паисий”.

Не сме вдигнали глави днес. „Истерия” е точната дума, с „пълна” отпред за допълнение, коментираха днешния работен ден от музикалния магазин. Припомняме, че цените на билетите са от 110 до 190 лева и буквално се топят с всяка изминала минута.

Вчера от София Мюзик Ентърпрайсис обявиха, че Стинг ще се качи на сцената на Античния театър не за един, а за два концерта, в две поредни вечери. Те са включени във формата Hills Exclusive и се осъществяват с подкрепата на Община Пловдив, като част от Календара на културните събития на Община Пловдив за 2018 година. Мястото за провеждането им – Античният театър, е избрано лично от Стинг.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…