Група Art Crew представя новите си проекти

В духа на Коледа, група "Art Crew" ще представи своите нови проекти - интерактивните постановки - "Скрудж", по книгата - класика на Чарлз Дикенс - "Коледна песен" на 20.12.2017г, и "Полярен експрес", по едноименната книга на Крис Ван Алсбърг на 21.12.2017г с начален час на постановките 19.00 часа, във Военен клуб в Пловдив.

Групата е решила да предложи на всички почитатели на театъра и модерното изкуство, един нов и иновативен театрален формат, който да вдъхне още повече живот и реалност в представленията. Интерактивните пиеси, с помощта на 3D холограми и ефекти ще ви потопят напълно в магията на Коледа и ще ви предоставят театрален спектакъл, представен по един уникален начин за България.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…