Надпреварата TRACE- Лов на съкровища и легенди наближава. Състезателната игра с благотворителна цел, която всяка година се провежда в три града в страната – София, Пловдив и Варна, отбелязва 5-то юбилейно издание. Ще се включват над 500 участници в отбори от по петима. Приключенците допринасят за благотворителната кауза по организиране на Мини “TRACE” за деца, лишени от родителски грижи, търсейки пътя към скрито съкровище.

Благотворителните съревнования се провеждат през май и юни, като записването за участие вече върви. В Пловдив надпреварата ще е на 3 юни. Победителите от трите града се класират за участие на Националния финал на TRACE (ТРЕЙС). В решаващата надпревара отборът, който първи намери съкровището, печели титлата Национален победител на TRACE за 2018 г. „Мини ТРЕЙС“ за деца от домове се провежда след финала под формата на забавни и интересни игри, чрез които и те се въплъщават в търсачи на скрито съкровище.

ТРЕЙС-кото трасе изпитва волята, съобразителността, ловкостта, комбинативната мисъл, бързината и не на последно място, екипната работа на отборите. Впускайки се в намирането на скритото съкровище, търсачите разгадават улики, разчитат карти и преминават през поредица от физически и логически предизвикателства. Водещата сила към победата са както индивидуалните умения на всеки участник, така и сътрудничеството помежду им.
 Игрите на TRACE се разполагат в градски парк или гориста местност до съответните градове. Точните локации на провеждане на състезанието се пазят в тайна до дни преди началото на квалификационните дни. Местоположенията са достъпни и удобни за участващите, като се намират в близост до спирка на градския транспорт и/или до паркинг за автомобили.

Приключенските отбори се съревновават и за паричен Награден фонд по случай юбилейното издание на TRACE. Екипът на състезанието подготвя редица изненади за всички ентусиасти като нощувка за двама, подаръци от спонсорите на формата и още разнообразни награди. На официална церемония TRACE ще отбележи своя юбилей като срещне всички участници през годините, спонсори и партньори, подкрепящи събитието, за да споделят заедно истинското съкровище - незабравимите емоции и преживявания.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…