Капана отново ще е снимачна площадка днес. Този път кварталът на творческите индустрии ще се превърне в Париж през 60-те години. Цял ден кинаджии опаковат улични трансформатори и климатици с дървени кутии, за да придадат автентичен за времето от преди 60 години вид на градските пространства . Ползват различни декорни хватки, за да скрият настоящето от фасадите на къщите по павираните улици и средата като цяло.

КАПАНА.БГ научи, че ще снима биографичен филм за легендарния руски вратар Лев Яшин. Актьорът, който влиза в ролята на известния с прозвището си Черния паяк бранител, ще се разходи по „парижките улици” пред камерите на продукцията. Снимките ще се правят след полунощ.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…