Няма и да се усетим как ще дойде времето за откритите басейни и морските почивки, така че сега е точният момент да се погрижим за летните си тела, нали?

Веднага след Великден започнахме с темата за пролетния детокс, но всеки посветен в темата за здравословното хранене знае, че без спорт и движение резултатите идват много по – трудно. Няма и да се усетим как ще дойде времето за откритите басейни и морските почивки, така че сега е точният момент да се погрижим за летните си тела, нали?

Започваме с нашите фаворити от Тотал Спорт и не само, защото мястото отдавна е надхвърлило обичайните функции на спортен клуб, но и поради факта, че там всички уреди и настилки са от най – ново поколение. Спортните дейности в клуба са покрити изцяло от професионални и доказали се инструктори в областта си, а оборудването е на световнопризнатата марка Cybex Eagle. За сведение ще кажем, че само три спортни центъра в България използват тези уреди. На разположение на трениращите е и постоянно работещ нутриционист, който може да ви изготви индивидуална програма за хранене и да ви въведе в най-актуалните тенденции. Със сигурност няма да се поберем в няколко думи, когато започнем да изброяваме областите, в които са единствени, но ще споменем за голф тренажора и двата скуош корта – единствени в града под тепетата, както и високоинтензивните групови тренировки, които са предпочитани от много активно спортуващи.

Следващо място, където пък може да съчетаете спорта с шопинга, e Атлетик Фитнес в мол Марково Тепе. Клубът има филиали и на доста локации в столицата ни, така че е добра алтернатива за тези от вас, които разделят времето си между двата града. Тяхната мисия е да накарат все повече хора да започнат или да продължат да тренират редовно за здраве и тонус. Предлагат също така ниско, средно и високодинамични тренировки, както и танцувални.

Целия текст и всички съвети четете в Lost In Plovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…