Няма и да се усетим как ще дойде времето за откритите басейни и морските почивки, така че сега е точният момент да се погрижим за летните си тела, нали?

Веднага след Великден започнахме с темата за пролетния детокс, но всеки посветен в темата за здравословното хранене знае, че без спорт и движение резултатите идват много по – трудно. Няма и да се усетим как ще дойде времето за откритите басейни и морските почивки, така че сега е точният момент да се погрижим за летните си тела, нали?

Започваме с нашите фаворити от Тотал Спорт и не само, защото мястото отдавна е надхвърлило обичайните функции на спортен клуб, но и поради факта, че там всички уреди и настилки са от най – ново поколение. Спортните дейности в клуба са покрити изцяло от професионални и доказали се инструктори в областта си, а оборудването е на световнопризнатата марка Cybex Eagle. За сведение ще кажем, че само три спортни центъра в България използват тези уреди. На разположение на трениращите е и постоянно работещ нутриционист, който може да ви изготви индивидуална програма за хранене и да ви въведе в най-актуалните тенденции. Със сигурност няма да се поберем в няколко думи, когато започнем да изброяваме областите, в които са единствени, но ще споменем за голф тренажора и двата скуош корта – единствени в града под тепетата, както и високоинтензивните групови тренировки, които са предпочитани от много активно спортуващи.

Следващо място, където пък може да съчетаете спорта с шопинга, e Атлетик Фитнес в мол Марково Тепе. Клубът има филиали и на доста локации в столицата ни, така че е добра алтернатива за тези от вас, които разделят времето си между двата града. Тяхната мисия е да накарат все повече хора да започнат или да продължат да тренират редовно за здраве и тонус. Предлагат също така ниско, средно и високодинамични тренировки, както и танцувални.

Целия текст и всички съвети четете в Lost In Plovdiv.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…