От Първи юни започват ежеседмични концерти на сцената в Капана

Откритата сцена в Квартала на творческите индустрии ще е завършена в края на този месец и от Първи юни ще започне да приема ежеседмични концерти. Фирмата – изпълнител на ремонтните дейности „Драгиев и Ко.“ издигна нов подиум, измести стълбите към сцената откъм улицата, защото досега те бяха в частната собственост на единия от парцелите.  Обновеното съоръжение е проектирано за различни типове събития. Към него е приобщен и малък терен от източната страна на улицата, в който е изградена ел. и В и К инфраструктура. Под  плочките са оставени са оставени заготовки за монтиране на тенти и навеси.За сега двете малки парчета, които попадат под нивото на сцената от западната страна са оставени със старите дъски, тъй като са частна собственост. Администрацията ще води разговори със собствениците, за да може поне да подмени изгнилите дъски с нови.

Припомняме, че Община Пловдив предвижда на сцената, известна като Ядрото в Капана, да има всеки уикенд концерти от 21 до 22 часа.

Смокинята, чиито клони висяха успуредно до средата на сцената, е изчезнала от пейзажа. Около съседната ѝ акация е оформен зелен кът.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…