Print this page

Цялата улица Стефан Веркович в Капана осъмна днес със знаци „Забранено спирането и паркирането” и глоби по колите със зелени пропуски на  живущите в района. Улицата е задънена и беше един от малкото варианти за паркиране, с възмущение коментираха жители на квартала.  Според тях знаците са поставени от общината, за да не пречат колите им на няколко гаража на току- що завършена баровска кооперация. Униформените, които лепяха стикери наред, потвърдиха с половин уста, че забраната е заради новото здание.

Според местните обаче никой не ги е предупредил, че ще се променя режимът на „Веркович”, която побираше 30- 40 возила. Разбираме да забранят паркирането срещу гаражите, въпреки че и сега си е достатъчно широко, но те са забранили спирането по цялата отсечка- дори на 40 – 50 метра от новата кооперация. Защо е необходимо това, при положение, че има раздадени над 150 пропуска, а места и без това няма, питат хората.

Image Gallery

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…