Мястото е сгушено в центъра на събитията в Капана и няма как да го подминете, особено ако сте ценител на приятната атмосфера и с добър апетит за вкусната храна

Капана е притегателно място за всички туристи и пловдивчани. Неслучайно творческият квартал е и предпочитана локация, когато става дума за парти, отмора след работния ден или просто сутрешно кафе под пъстрите флагчета. Такова е и заведението, за което екипът на единствения дигитален гид под тепетата ще ви разкаже днес.


Brick House е едно от онези места, където може да прекараш от сутрин до вечер. Започваме с бутиково италианско кафе, продължаваме на обяд с вкусна супа или апетитен бургер и завършваме вечерта в приятелска компания на по чаша класически коктейл или бутилка вино. Звучи като мечтания ден, нали?


Менюто не е ненужно дълго, но съдържа всичко необходимо, гаранция за вкусно похапване. През последната година вълната от новооткрити места за бургери залива Пловдив. Превърна се в истинска мания и сега на всеки ъгъл можеш да се изненадаш с нещо в хлебче за хапване.  Любителите на този тип фаст фууд изкушения в града под тепетата няма да останат разочаровани, защото предложенията в Brick House са гарнирани с хрупкави картофки, греховно количество чедър и идеалната комбинация от няколко соса. За „компания” на предпочитания сандвич може да изберете между няколко различни вида българско крафт или обикновено пиво. А най – хубавото е, че може да поръчате и за вкъщи.

Има и още... за какво задължително трябва да питате и какво да не пропускате, може да видите в единствания дигитален гид на града под тепетата Lost in Plovdiv.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…