След това ще се мисли за нов вариант, поради кандидатурата пред ЮНЕСКО

Концесията за управление на подлеза до Понеделник пазара бе удължена до края на 2019 година с решение на Общинския съвет днес. Така Георги Иванов - Жорж Трак ще е управител на зоната в следващите година и половина. Предложението дойде от кметът Иван Тотев след дебати през последните няколко месеца.

След края на 2019 година обаче ще трябва да се мисли нов метод за управление, тъй като зоната трябва да се управлява от общината. Иван Тотев обясни, че според кандидатурата за Римското мозаечно наследство там управата трябва да е под директно подчинение на общината или на общинска фирма. Към момента отношенията между Община Пловдив и Тракарт са добри, така че има надежди за решаване на казуса.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…