България обича младите! 

Пловдив, нека заедно се изправим срещу агресията и да се забавляваме с любимите ни изпълнители. Очакваме ви на Площад "Стефан Стамболов"!

Елате на втория концерт по проект "Ние решаваме!", финансиран от ММС по Национална програма за изпълнение на младежки дейности по чл. 10а от закона за Хазарта за 2018 година по договор №25-00-7/15.05.2018г.

На сцената ще ви очакват Pavell & Venci Venc‘, Михаела Маринова, Михаела Филева, СкандаУ и Ева Пармакова!

За твоето супер добро настроение и удобство сме подготвили и чил 3in1 зона с барбарони, чадъри и масички. Нашите приятели от NESCAFÉ 3in1 ще осигурят топли напитки напитки и освежаващи фрапета.

Но не само! За по-активните сме предвидили стена за катерене и фото-будка за снимка с твоето персонализирано "приключение" за лятото!

Очакваме ви!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…