Екипът на дигиталния пътеводител на Пловдив LOST IN PLOVDIV ще разкрие не само предпочитаните от нас местенца, но и няколко любими коктейла, които задължително трябва да пробвате, за да се насладите на майсторството на хората зад бара

Не искаме да пускаме летните вечери да си отиват и все още си се представяме на плажа, отпивайки от питието и с разрошени от  бриза коси. Е, не е точно така, защото в Пловдив морски ветрец няма, но впечатляващи с вкуса си коктейли има. Може би да смесиш няколко съставки в шейкъра и да добавиш по щипка оттук и оттам изглежда лесно, но се оказва, че миксологията си е цяла наука, за която се изисква не само изключително познание за продуктите, но и дързост и желание за експерименти.

Екипът на дигиталния пътеводител на Пловдив ще разкрие не само предпочитаните от нас местенца, но и няколко любими коктейла, които задължително трябва да пробвате, за да се насладите на майсторството на хората зад бара.

В Gingertale може да пиеш сутрешното си кафе в уютната атмосфера на Капана и с изглед към Главната улица, но може и да прекараш вечерта в компанията на любими хора с коктейл в ръка и удобни обувки за танци. Коктейлите тук са невероятни и не, изобщо не преувеличаваме, защото са специално разработени от 3oz Bartenders Crew и са напълно концептуални в духа на мястото. Смесица са от алкохолни напитки и безалкохолни моктейли, а два от тях са посветени на суинг културата за всичките ѝ почитатели по света – Lindy Hop и Shim Sham. Безалкохолна джинджифилова бира, липа, краставица, годжи бери са само малка част от използваните съставки, които държим да отбележим, че са здравословни и напълно във философията на един по – „зелен” начин на живот.

„Barber & Cat“ бързо събра погледите на хората, не само защото е в любимия арт квартал, но и защото носи сърце и душа. Задължително отделете специално внимание на най-важното нещо в бара – коктейлите. Това е една от основните посоки, в които се развива бара. Можете да опитате познати класики или нов прочит, дело на барманите в него. Маш Митака (главният барман) твори чудни изкушения за топли и студени дни. Ако не знаете какво ви се прие – не се притеснявайте да му се доверите. Ще ви приготви нещо точно по вкуса ви.

Прочетете всички предложения в статията в LOST IN PLOVDIV

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…