Проектантите все още не са внесли идеята си в общината

Иво Дернев

Бъдещата визия на Кино Космос ще бъде обсъдена публично чак след десет дни. Проектантите все още не са внесли идеята си за реконструкцията на знаковата сграда в общината, въпреки че трябваше да го сторят още миналата седмица.

Имаме уверението, че ще ни предоставят проекта до петък.  В момента, в който го внесат, ще насрочим дата за обсъждане. Проектът не е задължителен и Община Пловдив ще може да го изменя, така че идеята ще бъде подложена на дебат. Тя е облечена със съответните материали, функционалност на сградата. Това ще бъде представено. Екипът, който работи по нея ще може да направи представяне между 21 и 25 октомври, тъй като не са в България. След него, ако има някакви корекции ще се направят, и веднага стартираме процедура по ЗОП, уточни  пред медии след въпрос на Под тепето кметът Иван Тотев днес.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…