В Деня на народните будители, ознаменуващ делото на българските просветители,  книжовници и революционери, Народна библиотека „Иван Вазов“ в Пловдив ще подарява едногодишни читателски абонаменти. В духа на празника Библиотеката продължава с устрема към образование и книжовност и обявява акция за безплатно записване на читатели.

Всеки желаещ да стане абонат на библиотеката може да осъществи намеренията си. Достатъчно е да носи със себе си лична карта и снимка с формат за документи.

Само на празника, освен издаването на нови карти, ще може да се подновяват и такива на потребители, изтекли към 31 октомври 2018 г.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…