Съветниците ще решат

Три предложения за настилката на площада

Таня Грозданова

Предложения за три варианта на настилката на площад Централен ще разгледа Общинския съвет на Пловдив на предстоящата си сесия. Те са възникнали след общественото обсъждане на проекта за реконструкция на площада, което организира общината преди дни. Вариантите вече са разгледани от Експертния съвет по устройство на територията, който е дал становището си по въпроса. Предстои да бъдат обсъдени и от комисиите към местния парламент в края на тази седмица.

„Става дума за три варианта на настилка. Те бяха представени от кмета Тотев по време на обсъждането. Първият е изцяло да се изпълни от бетон. Вторият – с процент бетон и процент гранит и трети вариант – изцяло с гранитна настилка,“ пред репортер на Под тепето зам.-кметът по култура Александър Държиков , който входира предложението пред  Общинския съвет.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…