За екипа на Mercari Пловдив вдъхновява х 33 и е източник на положителни емоции. Фирмата инвестира време и енергия в това, хората просто да живеят добре

 

Градът под тепетата е мястото, което през 2010 г. основателите на Mercari избират, за да отворят своя първи магазин. В него тогава клиентите могат да открият артикули за дома, за ежедневието, облекла, къмпинг оборудване, играчки, козметика…дори и багажници за автомобили – практични неща с високо качество и на поносими цени. Осем години по-късно магазинът, чието име идва от испанската дума за „пазар“, празнува 33: толкова са магазините на Mercari в България и Румъния към днешна дата. Асортиментът получава фокус: модата надделява. С течение на времето компанията открива още 2 магазина в Пловдив, разширява мрежата си в София, Бургас и Букурещ, а на 6 декември магазин номер 33 ще бъде открит за първи път в Mall. Компанията следи желанията на клиентите си и се старае да ги удовлетворява: Mercari ще продължи да открива свои магазини в големи търговски центрове.

Mercari следва рецепта за дисциплина и организация в селектирането и продажбата на оригинални марки дамско, мъжко и детско облекло, обувки и аксесоари. Към тях екипът на компанията добавя креативност и старание. Целта на компанията е да предлага висококачествени модни артикули от последните колекции на най-добрите световни оригинални марки на максимално ниска цена по начин, който да отговаря на очакванията на клиентите.

33-темагазина на фирмата предлагат над 2 500 марки на световни модни производители. Клиентите на Mercari могат да избират от над 40 000 нови маркови дамски, мъжки и детски облекла и обувки. Асортиментът се обновява всеки ден, като цените са винаги до 60% по-ниски от препоръчителната цена на дребно на съответната марка.

Собствениците на Mercari държат на това да ангажират служители от държавите, в които развиват дейността си: към момента за компанията в България и в Румъния работят над 140 човека.

„За мен Mercari е лична история, част от моя живот, връзката ми с Пловдив,“ казва Кевин Шнайдер, част от екипа на Mercari: една компания, чиято мисия е да направи живота на хората по-добър.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…