Нарисувайте си стъклена чаша в уютната атмосфера в ателието по стъклопис намиращо се скътано на малката стръмна уличка - ул.“Стръмна“ № 3 в Старинен Пловдив.
Ще имате възможност да изрисувате красива чаша по ваша идея и вдъхновение, в която да пиете любимото си кафе, чай или горещ шоколад във вече студените дни, а защо не и да направите незабравим подарък на близък човек за предстоящите празници.

Ще ви покажат тънкостите на рисуването върху стъкло, различни техники и похвати. В първата част ще научите малко за видовете материали, за различните техники на рисуване и целия технологичен процес. Ще обсъдите заедно вашите идеите за рисуване и всеки ще си направи малък проект, после ще си нарисувате красива чаша по своя идея и желание.
Докато чакамте красивите ви творения да изсъхнат ще си допивате чая или кафето в уютната атмосфера и всеки може да сподели впечатленията си.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…