Тази седмица в "Приятели зад бара" ще се включи човекът, който спасява... от лавина и Наказателния кодекс, който с еднаква умелост е държал четката, съдийското чукче, чаша вино и черпака, а в неделя и шейкъра. В БезистенЪ стъпва: 

Кирил Николов, представящ се като Баткиро, защото така го наричат почти всички, е поколенчески пловдивчанин с богато на личности родословие и разностранни интереси. Завършил е Художествената гимназия в гр. Пловдив, където се дипломира с отличие за живопис, а сетне - право в ПУ "ПХ". 

Следващите почти 17 години е наказателен съдия в районен съд , а част от тях - и в окръжен съд Пловдив. Разгледал е не едно знакови дела, добивайки слава на екзотичен, но справедлив магистрат. От три години е адвокат и се явява преимуществено по наказателни дела. 

От години се занимава активно с винопроизводство, макар да гледа на това повече като хоби. Той обича да готви за приятели, пише публицистика и най-вече кулинарен хумор като публикува в профила си във ФБ и в сайта за художествена литература ХуЛиТе. 

Той е активен планински спасител в ПСС, отряд Пловдив и ски учител към БФСки. Женен е, съпругата му също е адвокат, а за дъщеря си на 9 казва, че вече го е надминала, но, слава Богу, тя все още не знае това. 

Кирил Николов определя себе си като лиричен хулиган и който го познава би се съгласил с това. 

Заповядайте, ще ви спаси и съгласи... или в обратния ред.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…