Единственият дигитален гид под тепетата Lost in Plovdiv показва Европейската столица на културата 2019 така, както не я представят в пътеводителите

Най-често визуализираме Града под тепетата цветен и изпълнен с живот. Всички имаме кадри на популярните локации и сме пренаситени от пейзажите, разкриващи се от Небет тепе и калдъръмените улички на Стария град и Капана.

Малко по-различен поглед ни представя днес младият фотограф Илко Ранджев. Въоръжен с апарата си той навлиза смело в суровата действителност и представя необработени и максимално истински фотоси, в които главни действащи лица са обикновените лица и сгради. Те не позират, не са специално нагласени или с излишно подсилени цветове, но са абсолютно автентични.

Погледнете другото лице на Пловдив и открийте неговата неподправена магия, защото зад всеки ъгъл се крият най-различни потайности, които макар и невинаги лъскави и общоприето красиви, са не по-малко въздействащи.

Още от черно-бялото лице на града вижте в галерията на Lostinplovdiv.com.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…