Набраните суми ще са в помощ на деца в нужда, както и за обучаване в хуманнност, милосърдие и толерантност на талантливи младежи

Благотворителна акция на Българския младежки Червен кръст се провежда в цялата област, съобщават от централата в Пловдив. Пред 25 православни храма в Пловдив, Сопот, Карлово, Асеновград и Първомай ще откриете доброволци на организацията, които са облечени в дрехи с логото и държат също така брандирани касички.

Набраните средства ще са в помощ на деца в нужда, както и за обучаване в хуманнност, милосърдие и толерантност на талантливи младежи.

Кампанията ще се проведе и на Разпети Петък, 26.04. Тя е традиционна за пловдивската младежка червенокръстка организация и за пореден път ще обедини чрез съпричастност към нуждаещите се различни поколения пловдивчани. Тази година мотото е “Добротата е безценна” и е свързано с честването на 140 години от създаването на БЧК. Част от кампанията е и традиционното боядисване на червени яйца с деца, което се провежда на Велики Четвъртък в двора на Пловдивската Митрополия.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…