Print this page

Един от най-популярните фестивали под тепетата тази година ще бъде само в едно издание, а обещанието е, че то ще е грандиозно! Темата на 2019  е Наследството и освен музикалната програма на двете главни сцени, основен фокус са графити проектите, които ще бъдат 3 на брой. В допълнение към артистичните проекти, тази година организаторите наблягат сериозно и на зелените инициативи. В началото на улица Абаджийска вече се появи нов мини парк, в който са засадени дървета, а по време на събитието тя разцъфна като цветна градина с кътове за почивка и се превърна в идеална локация за най-цветната селфи снимка.

Уличките на Капана вече са изпълнени с изложители, а щандовете, отрупани с продукти от най-различни видове. Алкохолен сладолед с малиново вино, артистични инсталации, нови и още по-цветни графити, деликатесни вкусотии, авторски бижута, облекло от български брандове са само малка част от изненадите, които за пореден път превръщат уикенда в Пловдив в един голям празник. Дори мрачното време и прогнозите няма да уплашат стотиците желаещи да се потопят в капана на фестивала.

А ето и няколко локации, които веднага направиха впечатление на нашия екип:

Големият капан с примамливото сиренце, който се превърна в едно от най-предпочитаните места за снимки в предишното издание, отново е център на стрийт фотографията и приютява великолепните кадри от града на талантливия творец Велислав Балдев, a.k.a. LYON VISUALS. Той  представя зверските си фотографии, уловили нечовешката му гледна точка към улиците на Пловдив.

Вижте още много снимки и идеи в LOST IN PLOVDIV

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…