Изложбената зала се сдоби с надпис „2019”  

Шахтите пред новата галерия на Гладстон вече са естетизирани и се вписват в шарките и линията на тротоарната настилка. Земелрок плочките, покриващи капаците на подземната комуникация, бяха извънредно пренаредени така, че да са с цветовете на цялата пешеходна част пред изложбената зала, каквато е практиката в почти целия град и всички нови ремонти от последните месеци. Това се случи след публикация на Под тепето и сигнали на граждани, свързани с криво наредените в началото и разнородни на цвят шахти, които не кореспондираха с цялостната визия на тротоарните настилки.

В крайна сметка добрият пример за подреждане на бетонните павета върху капаците на подземната инфраструктура се спази. С малки изключения, това е практика в целия град, която трябва да запазим.

Паралелно с пренареждането на настилката пред галерията, новата сграда се сдоби и с надпис „Изложбена зала 2019”. Пространството за култура трябва да бъде открито официално в началото на септември.

Преди пренареждането

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…