„Ако нищо не търсите, тук ще го намерите”

 

Убедени сме, че няма как да не сте минавали над закачливата табела с надписа във вече затворената част от улица Отец Паисий. А ако не сте от тук, задължително го направете. 10 години от отварянето си симпатичното магазинче все още е като една ракла със скрити съкровища за всички посетители. Собственикът е човек с голямо чувство за хумор и често може да срещнете закачливи бележки по вратата. Започва да продава като на шега, пазарувайки от различни интернет търгове нови стоки, и препродавайки ги на добри цени.

„Снимайте, по-подредено няма да е”, казва, когато разбира, че искаме да разгледаме, а ние тотално потъваме в море от артикули. Има буквално от всичко по много – тениски, панталони, туристически раници, чанти и колани от естествена кожа, маркови обувки, детски играчки и техно джаджи, та чак до видео игри. Това не е място, в което да дойдете с предварително подготвен списък, а по-скоро трябва да бъдете с нагласата, че някъде там има нещо, точно за вас. Не се притеснявайте да клякате, пипате и въртите глава на всички страни, защото почти всеки квадратен сантиметър е запълнен с разнообразни артикули. Цялото пространство е абсолютно свободно за разглеждане и бъдете сигурни, че сърдита лелка няма да ви погледне лошо, защото сте ѝ прекъснали кафе паузата и раздумката пред магазина.

А за да ви подготвим предварително къде да гледате, от екипа на единствения дигитален пътеводител под тепетата сме подготвили фоторазходка в снимки за всички, които имат набито око за откриване на съкровища, дори и през екрана

Цялата галерия може да видите в Lostinplovdiv.com.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…