Пловдивската банда Acoustic Corporation издаде нова песен след дълго творческо прекъсване т 2014г, когато излезе албумът им Better Day.
Който е слушал групата знае, че тя е характерна с това, че не се ограничава в определен стил. Новата песен се казва “Кръговрат”и е с изразено етно-фюжън звучене, а към нея има и чисто ново видео, което се върти вече в youtube.

Записите и миксинга са дело на Борис Спасов “Жака”, а мастеринга на Юлиан Янев от JJ Mastering.

Видеото е заснето на някои доста интересни места около Пловдив, а сюжетът е пресъздаден от Алекс, Николай и Ангел Цекови, като главни действащи лица, както и от авторът на композицията, кавалджията Александър Михайлов и най-новият член на групата, певицата Мария Костадинова.

Видеото е заснето от Иван Палейков и Красимир Атанасов, а режисурата на клипа е дело на Красимир Атанасов и Acoustic Corporation.

Песента има и доста интересна дълга версия, която можете да намерите и свалите в bandcamp.com

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…