Print this page

Малко след 18:30ч. е и е време след целодневната обиколка по пъстрите павирани улици да спрем на място. До колкото „спиране“ е точната дума.

Капанът раздвижи крака, но не от ходене, а от танци. Сиреч – Капана Танцува. Към момента само част от него, защото малцина са тези, които са добри в овладяването на трудното изкуство на бейк денсинга. 

На уличната сцена в момента се изявяват вече познати на града танцьори. Изявилите се преди няколко седмици на брейк батълите в Sound trap, сега са превзели терена и показват на новото поколение как се прави. Момчета и (Забележете!) момичета се подвизават на черно-белия терен и демонстрират стил и класа в танцово-акробатичното изкуство на танца. Този път мъжката група има сериозна конкуренция в лицето на една млада, която доказа, че брейкинга не се практикува само от мъжката аудитория.

Зад пулта отново е Скила, за който вече всички сме убедени, че никога не спи. След мъниците, които конкурираха младите танцьори, опитвайки се да превземат данскинга, може да се включи всеки желаещ, вярващ в силите и уменията си.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…