Print this page

Открихме Едит Унджиян във Vintage House снощи, когато водеше ежеседмичното quiz състезание на Георги Влайков. Истината е, че от няколко седмици я наблюдаваме и намираме за интересна, но чак снощи се престрашихме да я снимаме и поговорим с нея, извън шоуто. И не защото е страшна или хапе. Едит е най-забавната, освободена и широко скроена арменка, която познаваме. Позитивна и лъчезарна, тя е истински човек на изкуството. Мислехме, че заниманията й стигат до водеща, но тя се оказа всестранно развита. Завършила АМТИИ специалност пеене, сега се занимава с музика професионално. Свири на пиано и китара, танцува контемпорари и работи по собствен музикален проект. За нея е много важно да е на еднаква честота с хората, с които работи. Не ни сподели имената на колегите си, но се очаква да запишат първия си клип на 13-ти март. Живот и здраве, ако всичко върви по вода, може да им се насладим април месец, когато ще имат участие в Bee bop cafe. 

Тя е шантава, артистична и цветна. Любимата й фраза по време на quiz-а е едно издължено "Доообре", а зелените кичури в косата й са неизменна част от приветливата й същност. 

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…