И тримата финалисти в конкурса за поста са отхвърлени от комисията

Обявяват нова процедура до дни

Община Пловдив остава главен архитект, след като и тримата кандидати за поста, допуснати до финал, бяха отхвърлени от комисията в конкурса. Нито един от желаещите да заемат мястото на покойния Румен Русев не е издържал последният етап от процедурата – защита на концепция пред комисията.

Обявяваме нов конкурс за главен архитект, съобщи кметът Иван Тотев, след като стана ясно, че няма класиран кандидат. По думите му, случилото се с процедурата е знак, че конкурсът не е предрешен, както коментираха мнозина.

Сега се надяваме на много повече кандидати за поста, каза още той и допълни, че общината продължава да работи с временно изпълняващ длъжността арх. Юлиана Петрова, която е бивш гл.арх. на район „Централен“.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…