Любимият на всички в Града под тепета Биг Бенд – Пловдив ще направи безплатен концерт в съботната вечер в най-големия градски парк. Оркестрантите ще разположат инструментите си до Виенския павилион и в 19 часа ще огласят Цар Симеоновата градина с изпълненията си.

Музиката сред по-широк кръг публика през последните години се радва на голям интерес в Пловдив, а инициативата за концерти в парка възражда община Пловдив.

До края на лятото там всяка събота в следобедните часове пловдивчани и гости на града ще имат възможност да се насладят на изпълненията на популярните и обичани пловдивски оркестри - „Биг Бенд Пловдив“ , Духов оркестър-Пловдив, Оркестърът на Държавна опера Пловдив, Арт Войс Център, таланти от НУМТИ  „Добрин Петков“ и даровити пловдивчани, с кариера у нас и в чужбина.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…