Общински охранители провалиха шоуто на уличен артист

Поискаха разрешителното му по средата на спектакъла, разочароваха публиката

Общински охранители се вживяха прекалено в ролите си на градски стражари, за да провалят шарения детски спектакъл на уличен артист на центъра на града. Патрул на ОП-то прекъсна по средата представлението кукловод, за да го накара да представи разрешителното си от общината. Човекът се опита да даде знак, че ще го направи веднага, щом приключи с шоуто си, но не получи разбиране. А имаше голяма публика, предимно от малки деца и техните родители. Те останаха разочаровани щом артистът остави куклите долу на земята и вдигна ръце в знак на безсилие. Не можахте ли да изчакате края на представлението, попита той, но не получи вежлив отговор. И скастри един от охранителите, тъй като му говореше на Ти. После извади разрешителното си и го представи пред длъжностното лице. На свой ред поиска легитимация, но не получи такава. Няма ли с какво по-важно да се занимавате, попита общинските охранители.  Скандалът започна да се разраства, тъй като хората взеха страната на кукловода. Това накара общинските гардове да се оттеглят, но резултатът от крайните им действия бяха куп разочаровани малчугани, безсмислено напрежение на пъпа на града и един обиден уличен артист Европейската столица на културата.

533 comments

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…