27 дами получиха неочаквани предложения в центъра на града

Двама младежи развеселиха много пловдивчани, а други направо се изумиха. Момчетата от Nick and Alex Films решиха да направят социален експеримент, който се оказа изключително забавен. В рамките на няколко дни, те предложиха брак на 27 абсолютно непознати дами, а реакциите са най-различни. 

„Тъй като ние искаме да се занимаваме със създаване на клипове и фотография, решихме да правим забавни видеа, с които да градим опит. Искахме да направим готин и забавен клип, който да усмихне максимално много хора. Сетихме се за това и решихме, че ще бъде нещо забавно, на което хората биха се смяли, тъй като целта на Nick and Alex Films е да забавлява аудиторията. Към момента, в България се оказва, че сме едни от малкото, които снимат такъв тип клипове и ги качват в интернет. Целта ни е да улавяме естествените реакции на хората в различни ситуации.“, споделя един от инициаторите, Николай Христев.

Момчетата споделиха още, че във видеото са монтирали само най-успешните и забавни предложения, които са заснели сами. „Със сигурност, най-забавният момент  беше с предложението за брак по време на хорото. Много хора решиха, че е реално предложение за брак и реагираха наистина страхотно“, допълват още момчетата.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…