Оставят подвижна скоба за по-удобно зареждане на търговските обекти в района

След като голяма част от квартал Капана стана пешеходна е безспорно, че бизнесът в района потръгна и много от пловдивчани решиха да реализират идеите си именно там. Мястото, което се бе превърнало в парко зона разцъфтя, а скоро предстои затварянето на автомобили на още една от улиците в сърцето на занаятчийския квартал. 

Част от улица „Йоаким Груев“ ще става пешеходна зона. Това се отнася за края на улицата, в участъка от т.нар. „широко“ в посока Областната дирекция на МВР Пловдив. В момента шофьорите изпитват силни затруднения да маневрират, а текат и ремонтни дейности на северния тротоар по улицата.

Улицата ще бъде затворена с ограничителни колчета, но е помислено и за търговските обекти в района. Ще поставят подвижна скоба, която ще се отключва за превозни средства, които зареждат търговските обекти. 

 

1 comment

  • Comment Link Боян Боянов Боян Боянов Авг 28, 2017

    Докога Общината ще прави каквото си иска, без да обсъди "идеите и плановете" си с хорато, които те засягат? Какво ще стане с платените пропуски за "Зелена зона" (50 лв.) и къде ще паркират автомобилите си, хората които живеем на тази отсечка? Започва да ми писва от грандоманските изцепки на Тотев и пълното незачитане мнението на хората (наричани още избиратели).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…