Оставят подвижна скоба за по-удобно зареждане на търговските обекти в района

След като голяма част от квартал Капана стана пешеходна е безспорно, че бизнесът в района потръгна и много от пловдивчани решиха да реализират идеите си именно там. Мястото, което се бе превърнало в парко зона разцъфтя, а скоро предстои затварянето на автомобили на още една от улиците в сърцето на занаятчийския квартал. 

Част от улица „Йоаким Груев“ ще става пешеходна зона. Това се отнася за края на улицата, в участъка от т.нар. „широко“ в посока Областната дирекция на МВР Пловдив. В момента шофьорите изпитват силни затруднения да маневрират, а текат и ремонтни дейности на северния тротоар по улицата.

Улицата ще бъде затворена с ограничителни колчета, но е помислено и за търговските обекти в района. Ще поставят подвижна скоба, която ще се отключва за превозни средства, които зареждат търговските обекти. 

 

1 comment

  • Comment Link Боян Боянов Боян Боянов Авг 28, 2017

    Докога Общината ще прави каквото си иска, без да обсъди "идеите и плановете" си с хорато, които те засягат? Какво ще стане с платените пропуски за "Зелена зона" (50 лв.) и къде ще паркират автомобилите си, хората които живеем на тази отсечка? Започва да ми писва от грандоманските изцепки на Тотев и пълното незачитане мнението на хората (наричани още избиратели).

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…