Рафи е страхлив, а собствениците му предлагат възнаграждение за онзи, който го открие

Нашата читателка Вероника Камбурова се обърна към нас със зов за помощ. Преди две седмици нейният питбул  е изчезнал и оттогава не могат да открият. Ето какво ни написа Вероника:

„Пиша ви с молба да публикувате снимката на моето кученце, което се изгуби на 14.08 и не спираме да се надяваме, че ще го открием. Предлагаме ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ!!! Продължаваме да го търсим!!! 

Това е Кардам (с кафяв кожен нашийник) изчезна на 14.08 от квартал „Беломорски“ в Пловдив. Ако имате някаква информация, моля, обадете се на телефон 0897 00 58 84. Макар че питбула с много влакна, Рафи страхлив. Ще помоля всеки, който го види, да се опита да го хване.“

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…