Удароустойчивите букви на стълбите на Каменица не издържаха 1 година

За Празника на Пловдив монтират нов надпис "Together" (СНИМКИ)

Култовата задължителна спирка за селфи на Главната улица – стълбите на Каменица с водната каскада, зевзекът Мильо и надписът "Together" – се сдобива с нови букви, видя репортер на Под тепето. Служители на рекламната фирма, която изработва цветния надпис – атракция, монтират нови букви. Надписът е абсолютно идентичен с предишния Together, дори в цветовете.  

Любимото място за снимки на пловдивчани и туристите привлича с думата „заедно“, но на английски език от октомври 2016-а година. "Together", което е и мотото на Пловдив - Европейска столица на културата, замени първоначалния надпис „PLOVDIV 2019“, който бе поставен през май 2015 година след спечелването на титлата, с идеята умишлено да се акцентира върху слогана.  

Надписът от 2015-а бе многократно чупен и поправян, а след замяната му през миналата година от рекламната фирма обявиха, че този път той е изработен от ударооустойчиви материали и всяка буква издържа до 80 кг натоварване.

Новият надпис е също е впечатляващ. Буквите и този път са изработени от неръждаем метал и допълнително подсилени, разказаха работниците, които ги монтираха.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…