БЛАГУНИТЕ – „ЕДИН ПРЕКРАСЕН ДЕН”

Категория
Събития
Дата
2018-04-22 10:30
Място
Дом на културата "Борис Христов"

След успеха на детския телевизионен сериал „БЛАГУНИТЕ“, излъчен в рубриката на БНТ “Лека нощ деца!" и големия брой гледания в интернет, екипът на продукцията създаде  детски спектакъл с героите от сериала “БЛАГУНИТЕ”.  

В представлението децата ще имат възможност за първи път да се срещнат на живо с любимите си герои, да се потопят в техния свят, да преживеят заедно весели и поучителни истории. Ще видим изключително красиви кукли, цветни и пищни, специално преработени за сцена и декорите с впечатляващи размери. В спектакъла намират място най-хубавите песнички от кукления сериал, както и специално написани нови весели песнички, които учат децата да бъдат по-добри, по-уверени в себе си и по-лесно да се справят с трудностите.

 
 

Всички Дати

  • 2018-04-22 10:30
 

Powered by iCagenda

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…