Основната сцена на фестивала Hills of Rock 2018, на която ще забият хедлайнерите Sabaton, Judas Priest и Iron Maiden, вече е вдигната. Часове преди старта на най-голямото музикално събития в България тази година, фестивалното градче на Гребната база е почти готово и очаква близо 60 хиляди посетители. Техническите екипи започват работата по изграждането на изключително модерната звукова и светлинна апаратура на голямата сцена, която ще изненада публиката с внушителните си размери.

Готови са и другите две сцени- Алтертанив хил и На тъмно. Работата на екипа, който организира фестивала, ще продължи през цялата нощ. Големи части от Гребната база вече са заградени и преминаването през територията на фестивалното градче е сложно. Hills of Rock 2018 стартира утре, точно в 17.25ч., с концерта на D2 на основната сцена. Входовете ще бъдат отворени от 16:30 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…