Каним Ви на първия Street WHISKY Festival, който започна снощи в Капана и ще продължи до  22.12. (Неделя), на ул. "Константин Стоилов" (точно над Whisky bar Sandak \ СандъкЪ). Street WHISKY Festival Kapana се организира от "Библиотека за Идеи и Събития (БЗИС)", Гаро Узунян, Hills Beer, с партньорството на Whisky bar Sandak \ СандъкЪ и @TheWhiskyLibraryPlovdiv, с подкрепата на Община Пловдив и Пловдив - Европейска столица на културата 2019 / Plovdiv 2019 ECOC В дните преди Коледа ще пренесем уиски магията от цял свят в сърцето на Пловдив, в специално изградени шатри. Ще имате възможност да се насладите на: уискита от Шотландия, Ирландия, Америка, Япония и други екзотични дестинации; различни видове майсторска бира от пивоварна Hills Beer; ръчен шоколад, ексклузивно разработен за тейстинги- Garos Whisky Chocolate; вкусно приготвена храна от приятелите ни Multi Culti и Tart Flambe и други наслади... Към всичко това ще добавим: професионалните насоки, които ще получите от представителите на щандовете; възможност да закупите първата българска книга на уиски тематика, директно от автора; приятна музика и много хубави емоции, които със сигурност ще запомните. Нека тази Коледа бъде празник за вкусовете и преживяванията!

Заповядайте на: 21.12. /Събота/- от 14:00ч. до 22:00ч.

22.12. /Неделя/- от 14:00ч. до 22:00ч.

Вход: свободен!

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…