Коледния базар в Капана тази година няма да се състои. Това стана ясно от коментар на изпълняващият длъжността кмет на Пловдив Тодор Чонов.

 

 „Уведомили сме заявителите на масови мероприятия за коледно- новогодишните празници, че няма да бъдат уважени техните искания. Те няма да се провеждат. Говорим за всякакви събития. Остават само тези, които са разрешени от министъра на здравеопазването”, заяви Тодор Чонов по повод задаващите се декемврийски празнични дни. Той подчерта, че съм днешна дата днешна дата само ледената пързалка работи, при спазването на определени условия. Общината е забранила както провеждането на фермерски пазари.

 

„Същото се отнася и за традиционния Коледен базар в Капана, организиран от „Капана Фест”, както и всякакви други масови прояви”, уточни Тодор Чонов.  

 

Коледният базар в Капана трябваше да се проведе от 19 до 26 декември.

 

 

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…