Gogol Bordello - американският пътуващ цирк, вкоренен в музикалната кръв на Източна Европа, ще сложи ръка върху сцената на Wrong Fest 2021 под кулата на Гребната база в Пловдив. Един от малкото фестивали, които се проведоха през 2020 - WRONG FEST обяви първите пет имена от своята програма за 2021г. и по всичко личи, че организаторите му ще се постараят много и следващото лято.

Освен американският пътуващ цирк на фестивала ще са и Shortparis - популярна руска съвременна банда. Музикантите от Сибир ще могат да бъдат чути и видени само в Пловдив.

Участие във феста са потвърдили и Mother’s Cake. Австрийците са една от най-важните neo-psychedelic банди в Европа и света. Техните живи изпълнения имат способността да си играят с времето по начин, характерен само за най-добрите.

„ Една от най-здраво пазените тайни през последните няколко месеца е ексклузивното участие на един от най-мистичните и авангардни проекти раждан в България - Пистамашина. Към всичко това сме добавили и софийската поп-пънк банда Спални Места, които прекрасно боравят с абсурда, като изразно средство”, съобщават организаторите на фестивала.

Ще бъдат пуснати общо 5000 билета, като само 200 на промоционална цена от 70 лева.

Част от програмата за WRONG FEST  2021 е вече известна, тъй като поради коронакризата някои групи, предвидени за 2020, бяха преместени за 2021 г. Тяхното повторно обявяване зависи изцяло от развитието на пандемията.


Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…