16-то издание на фестивала стартира с новия му филм „Февруари“

Днес слагаме началото на поредното издание на София Филм Фест в Пловдив. Фестивалът се провежда със съдействието на Община Пловдив. Специално за откриването и за да представи новия си филм „Февруари“ в града под тепетата пристига режисьорът Камен Калев. Преди прожекцията в 18:30 часа той ще се срещне със зрителите, а след филма ще отговари и на техни въпроси.

“Февруари” влезе в официалната селекция на фестивала в Кан миналата година. Филмът е поетичен разказ за събитията от живота на един човек – като момче на 8, младеж на 18 и старец на 82. Пътят му в живота изглежда предопределен и монотонен – в родното място и извън него, в жега и в студ, но по всяко време невидима сила като е ли го напътства. Тя е част от нас и по тайнствен начин ни кара да продължаваме напред, към смъртта.

В утрешния ден 18.03 /петък/можете да видите носителят на „Златен лъв“ във Венеция през 94-та година - шедьовърът на Минчо Манчевски „Преди дъжда“, както и копродукцията на Грузия и Франция “Начало”.
Билети на касата на касата на LUCKY Дом на киното (Понеделник - Петък: 16 - 21 часа, Събота - Неделя: 10:30 - 21 часа) и онлайн на boxoffice.bg.

Цена на билетите: 8лв; студенти, ученици и пенсионер - 6лв. Карта за 5 прожекции: 35лв.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…