На 1-ви юни фестивалната зона в подножието на Младежки хълм отново оживява с вкусна храна, музика, танци, работилници за деца, спортни инициативи и артистични изяви. “От 1-ви до 5-ти ЮНИ 2022 г., стартира най-вкусният фестивал в Пловдив, овкусен със Сол-Пипер, ухание на Канела, Мента, Карамел и Хмел - Food Park Festival”.

По време на фестивала, организаторите откриват новата зона за деца, част от новоизграждащия се Plovdiv Stage Park. През целия ден на 1-ви юни, в зоната ще бъдат организирани работилници за деца, по време на които децата ще могат да творят на воля, изработвайки произведения с различна степен на трудност в зависимост от възрастта си. Цветни дъги, Рисуване с къна, Работилница за свещи, Работилница с глина, Работилница “Направи си гривна”, Плъстене на вълна, Рисуване на огромна картина с черупки от яйца - това са само част от забавленията, в които децата ще се впуснат в празничния ден на сянка и прохлада. Специална Handmade зона също ще отвори вратите си за автори и ценители на ръчното творчество.

“Food Park Festival отново ще представи различни вкусове и разнообразни храни и напитки, приветствайки любимите ни пътуващи кулинари, които ще задоволят вкусовите ни рецептори и за пореден път, ще покажат как се приготвя качествена храна на място. В първите горещи дни, ще се разхладим и с ледени пенливи напитки” - казват от организаторите.

Вечерите на Food Park Festival както обикновено са съпроводени с живи изпълнения на музикални изпълнители и DJ Support. В следващите 5 дни на фестивалните сцени се качват изпълнителите и диджеите: Xenos - Inner Crisis, Disco Fever Live Band, Cherry Jam, Антистрес Терапия, LYNN, DJ TODD, HILLA.

През уикенда - на 4-ти и 5-ти юни, фестивалната зона e домакин и на очакваните традиционни пловдивски събития - Фестивалът на здравето “Здравей, Здраве” и уикенд програмата на седмицата на движението и спорта “Move Week”. От 17 до 17 юни зоната Plovdiv Stage Park е основна точка и фестивала Plovdiv Vibes част от Културния календар на Пловдив, който ще има активности и в други градски части -хълм Бунарджик, Гребна база, Лаута.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…