Музика и творчество традиционно ще завладеят Пловдив от 14 до 18 юни, когато ще имаме възможността да се забавляваме заедно, да пеем заедно, да се насладим на изкуството в най-разнообразните му форми и да бъдем част от магията на „Капана Фест“.

 

Традиционният Базар ‘Капана‘‘ ще представи обновена лятна селекция от артисти, автори, брандов, интересни работилници за малки и пораснали деца, щандове за грамофонни плочи, както и благотворителни щандове и каузи, които търсят подкрепа.

 

„Ще покажем нови предложения в сферата на био и натуралната козметика, вкусни и полезни храни, както и освежаващи напитки. Няколко коктейл бара, бира ‘Капана‘‘ и специалните ни Вкусни Спирки ще се погрижат за перфектната разходка под фестивалните флагчета и лампички, ръчно изработени от нас за вашето перфектно настроение“, разказзват организаторите.

 

Музиката ще е основен акцент на тазгодишното издание, а на главната ни сцена ще чуете:

 

15.06

 

Messer Chups (RU)

TDK

 

16.06

 

Woomb

Hug or handshake

Hayes & Y

 

17.06

 

Abysmatic

Lunikk

Heptagram

 

18.06

 

Yva

Hrisi – Христина Йосифова

Mila Robert

 

*Вход свободен

 

*Начален час – 19:00

 

„Скоро ще представим пълната програма на събитието, а вие може да подкрепите нас и любимите си артисти, като ни последвате в социалните мрежи, харесвате и споделяте съдържанието, защото така ни помагате то да достигне до правилните хора!“, призовават организаторите.

 

Събитието е част от културния календар на Община Пловдив за 2023 година.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…