За поредна година на 22 и 23 юни на сцената на Народно читалище „Христо Ботев-1905“ – Пловдив  ще се проведе Националния фестивал на школите по изкуства от читалища, домове на културата,  домове за работа с деца и частни школи. В конкурсната програма ще вземат участие 94 деца, ученици и младежи от София, Пловдив, Кърджали, Силистра, Благоевград,  Монтана, Разград, Дряново, Асеновград, Пазарджик,  Белозем, Куклен, Южний/Украйна.

 

Престижно жури в състав: проф. Албена Димова, доц. Д-р Надежда Кузманова, доц. Д-р Светослав Карагенов, преподавател Красимира Паурова ще оценяват участниците в съответните възрастови групи и инструменти: пиано, цигулка, китара, акордеон, духови инструменти, камерни формации.

 

Откриването на фестивала е   на 22.06.2024 г. от 9.30 ч. 

 

Каним жителите и гостите на града да присъстват на награждаването на участниците и концерта на лауреатите от конкурса  на 23.06.2024 г. от 17.00 ч. в зрителната зала на НЧ „Христо Ботев-1905“ – Пловдив, вход свободен.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…