Фестивалът Station Street, който ще се проведе между 5-и и 8-и септември в Пловдив, обяви Smallman и Villagers of Ioannina City като част от имената, които ще са гвоздеи на тазгодишното издание. Мероприятието, което се провежда на улица „Иван Вазов“ в гр. Пловдив, откъдето идва и името му, предвижда богата музикална програма, състояща се от 18 групи – чуждестранни и български. 

 

Smallman е един от хедлайнерите на Station Street Festival 2024. Емблематичната българска пост-метъл/алтернативна банда ще се качи отново на сцената след близо 5 години. Групата е една от най-култовите на българската сцена в последните 20 години, като техните изпълнения са известни с музикална прецизност, магична енергия и детайлно визуално преживяване. 

 

Villagers of Ioannina City идват от далечен Епир директно в сърцето на бившата Европейска Столица на Културата – Пловдив! Гайди, кларинет и флейти съпровождат невероятната смесица от тежък психеделичен рок, който намира вдъхновението и черпи силите си от гръцката природа и космически сили. От 2007 г. насам, бандата умело преплита стоунър и психеделичен рок, а музиката им се влива директно в съзнанието на слушателите! 

 

Напомняме, че точно преди 10 години, Villagers of Ioannina City отново споделиха сцената със Smallman, а през 2024 г. ги очакваме на 7 септември. 

 

Изданието през 2024 г. ще е второ за фестивала Station Street, като тази година организаторите ще продължат мултиспектърната линия на развитие, като отново фокус ще има както върху музиката, така и върху gaming, cosplay и street food. 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…