Този четвъртък (22.08) започва Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г. Събитието ще представлява 4 дни смях и забава, които да се носят из културната ни столица. 

 

Програма ще бъде разнообразна и интересна, като организаторите са подготвили и множество дейности, които да направят тазгодишния фестивал още по-труден за изпускане.

 

Събитието ще започне на 22 август и ще бъде закрито на 25 август. Ще се проведе в зрителната зала на Дом на културата „Борис Христов“ и в Комеди Клуб Пловдив, който се намира също в ДК „Борис Христов“. Главното шоу всяка вечер ще започва в 20:00, но всеки е добре дошъл и през деня, защото организаторите са подсигурили разнообразна дневна програма.

 

Ден 1 – Комеди Революция

“Комеди Революция” с разнообразни стилове и оригинални шеги, гарантира вечер, изпълнена с много смях. Водещи имена като Александър Деянски, Петя Кюпова, Васил Ножаров, както и младите надежди Емо Галунов и Георги Стоянов ще те накарат да се смееш до сълзи със своите забавни истории.

 

Шоуто предлага неповторима атмосфера, в която зрителите могат да се отпуснат и да се насладят на висококачествено комедийно изживяване. „Комеди Революция“ е перфектната възможност да се откъснеш от ежедневието и да се потопиш в свят на забавление и хумор.

 

Ден 2 – Остри Езици 

 

„Остри езици“ е динамично и провокативно комедийно шоу, което представя най-остроумните и саркастични изпълнения на сцената. Христо Радоев, Емо Йоцов и Иван Кирков са майстори на словесната игра и черния хумор. Младите комедианти Мишо Димитров, Пери Асанова и Стоян Гешев впечатляват със своите забавни наблюдения. 

 

Със своите безпощадни шеги и хапливи коментари, комедиантите ще предизвикат стереотипите и разглеждат обществени теми с остра критика и сарказъм. „Остри езици“ предлага уникално преживяване за любителите на интелигентния и провокативен хумор. Това е шоу, което не оставя никого безразличен и винаги оставя публиката с усмивка и храна за размисъл

 

Ден 3 – Сменият час

 

„Смешният час“ е забавно комедийно шоу, което събира различни комедианти за един час непрекъснат смях. Всеки участник има кратко време на сцената, за да разкаже своите най-смешни истории и шеги, което прави шоуто динамично и разнообразно. С участието на опитни и нови комици, „Смешният час“ предлага богата палитра от стилове и хумор, подходящи за всички вкусове. Зрителите могат да очакват бързо темпо, много смях и постоянна смяна на комедийните теми и изпълнения. „Смешният час“ е идеалният начин да се отпуснете и да се насладите на висококачествено забавление в рамките на един час.

 

Ден 4 – Showcase – Финал на Фестивал на Комедията Пловдив 2024

 

В кулминацията на Фестивал на Комедията Пловдив 2024 ще се смееш с шегите на Иван Кирков, Петя Кюпова, Христо Радоев, Кристиян Терзиев, Коки Константинов, Тони Георгиев и още от Комедиантите. Най-добрите моменти от Фестивала, събрани на едно място. Специална вечер с подбрани комедианти, които ти гарантират качествени шеги и непрекъснат смях.

 

Програмата на Фестивала включва също:

 

Творческа работилница за говорене пред публика (23.08) – Научи се да си професионален оратор с Петя Кюпова и Иван Кирков 

 

Творческа работилница по писане на стендъп комедия (24.08) – Изпробвай уменията си и ги усъвършенствай с Иван Кирков, който ще ти даде насоки как да пишеш като професионалист.

 

На по питие с Комедиантите (25.08) – можеш да си кажеш наздраве с всеки от комедиантите, да си поговорите и да се снимате с коктейл ръка. Събитието обещава много смях и готини истории, които да останат спомен за дълго.

 

 

Подкаст на живо (25.08) – След запознанството с комедиантите ще имате възможност да гледате един подкаст на живо, което ще ви вкара в атмосферата на видеата ни.

 

Официална Фен Среща (25.08) – Освен ранното пиетие с комедиантите ще можете да се присъедините и към официалната ни фен среща.

 

Фестивал на Комедията Пловдив 2024 г. (от 22 до 25 август) се провежда с подкрепата на община Пловдив и е част от Културния календар на града за 2024 година. 

 

Очакват ви различни изненади, много усмивки и спомени за цял живот.

 

Елате, за да се смеем заедно!

 

Билети се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив – каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…