Увеличаващото стъкло е коварна вещ. То може да извади на преден план черна точка на лицето ви, гнева в бръчката на челото ви, лицемерието в усмивката ви. Но може да увеличи и щастието в очите ви, благодарността в сълзата ви, решимостта в стиснатата челюст. За увеличаващото стъкло времето не съществува. То може да насочи лъч към хора, места и събития, които праха на ежедневието бавно затрупва. Може да ви подари минутка щастие със спомен, който не очаквате. Може да извика усмивка на лицето ви, без дори да подозирате. Увеличаващото стъкло е коварна вещ. От вас зависи какво ще му позволите да ви покаже...

С това послание талантливата художничка Магдалена Колева кани пловдивчани и гости на града на откриването на нейната самостоятелна изложба "Увеличаващо стъкло" на 27 март от 18.00 часа в Малката базилика на бул."Мария Луиза" 31 А.

В деня на театъра ще видите портрети на любими актьори, както и други нейни картини. Ще можете да се насладите на музиката на един специален гост и неин приятел - известния акордеонист Калоян Куманов.

Организатор на събитието е ОИ "Старинен Пловдив". Изложбата ще остане до 10 април с работното време на Малката базилика.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…