Събитието е в рамките на 32-рите дни на японската култура в България

 

След изложбата "Зимна цветна приказка", която заплени много посетители, Miracle Ikebana продължава своята концепция за сезонни изложби, които следват един от принципите на икебана – да се работи предимно със сезонни цветя, като Ви кани на изложба „Есенна цветна приказка” в Пловдив.

 

Есента е осеян с топли багри сезон, и да твориш икебана е прекрасно. Елате и се потопете в есенната цветна приказка, която ще сътворим за Вас.
Станете част от нещо красиво, креативно, потушаващо стреса и забързаните обороти на ежедневието ни. Японското изкуство икебана може да намери място в живота ни и да го направи по-творчески, по-красив, вдъхновен и спокоен.

 

Творци в изложбата са Мирослава Иванова - Хосен, преподавател 3-та степен (Санкиу Шихан) към школата Согецу, и нейните ученици.

 

Работно време на изложбата: 10:00 до 19:00 ч

 

Откриването на изложбата ще бъде на 7.10. от 11:00 ч. на живо във FB страницата на Miracle Ikebana.

 

Виртуална разходка в изложбата може да се види на YouTube канала на Miracle Ikebana.

 

Работилницата по икебана ще се проведе на 12.10. от 18:30 ч.-19:20 ч. онлайн. Участието в работилницата е с предварително записване тук.

 

-------
Изложбата е в подкрепа на дейността по програма Наследство на Европейска столица на културата и се осъществява с подкрепата на фондация EU-Japan Fest.

 

Мирослава Иванова се занимава активно с изкуството икебана от 9 години. След като преминава през сериозно обучение към школата Согецу, тя става лицензиран преподавател по икебана с лично име Хосен. През 2018г. продължава обучението си в Токио при мастър инструктор в централата на Согецу – Ейко Сумура сенсей. Тя е основател на Miracle Ikebana и се е посветила на популяризиране на изкуството икебана в България, като прави обучения, изложби и декорация на събития.
-------
Организират: Miracle Ikebana
С подкрепата на: Фондация EU-Japan Fest
Под патронажа на: Посолството на Япония в България

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…