Изложба живопис и графика на Николай Стайковски под надслов “Цветя и символи” предстои да бъде открита в Пловдив този уикенд. Събитието ще се състои на 13 май /събота/ от 18:00 часа в Арт Галерия Пловдивски Културен Институт. Куратор на изложбата е Илиян Колев.

 

В новата си изложба Стайковски дискретно използва в натюрмортите рунически символи и глаголица, като залага на сребърни и златни акценти или такива, от полускъпоценни камъни.

 

“Каним всички пловдивчани и гости на града на откриването тази събота, за да отделим време и да се насладим на несравнимото творчество на Николай Стайковски”, отправя покана директорът на Пловдивски Културен Институт, Марияна Стракова.

 

Изложбата ще е достъпна за посетители всеки делничен ден от 16:00 до 21:00 часа, както и събота и неделя от 10:00 до 17:00 часа.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…