Ново културно събитие събира пловдивчани и всички гости на града този уикенд. На 30 март /събота/ от 18:00 часа се открива новата изложба на художника Александър Динков под надслов “Рисунката”. Събитието ще се състои в Арт Галерия Пловдивски Културен Институт на ул. Иван Перпелиев 5.

 

“Рисунката е скицата в основата на процеса на художественото творение. Понякога рисунката може да се превърне в самостоятелно произведение на изкуство”, обяснява творецът.

 

Александър Динков е роден в Ямбол, но живее и работи в Пловдив. Член е на Дружеството на пловдивските художници /ДПХ/. Негови картини могат да бъдат открити в Италия, Германия, както и в частни колекции в България.

 

След откриването, изложбата ще бъде достъпна за посетители всеки делничен ден от 16:00 до 21:00 часа, както и в събота и неделя от 10:00 до 17:00 часа.

 

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…