Градска художествена галерия – Пловдив има напълно обновен уебсайт. Той дава възможност на всеки виртуален посетител да се запознае с основните дейности и инициативи на културната институция.

 

В него е представена подробна информация за всички музейни експозиции на Галерията – работно време, локация и избрани произведения. В секция „Временни експозиции“ са отбелязани текущите гостуващи изложби, а миналите събития са достъпни в „Архив“.

 

Артисти и арт организации, които желаят да представят изложби в различните галерийни сгради вече могат да подават заявки изцяло онлайн от бутона „Заявка за зала“.

 

Налична е информация за историята на институцията, актуални новини, всички печатни издания на Галерията (албуми, каталози и др.), отворени позиции за работа и още много други.

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: [email protected]; [email protected]


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…