Сряда вечер от 21:10 Филмови нощи във Филипополис ще предложи още една прожекция на последния комиксов хит на студиото MARVEL – СПАЙДЪР-МЕН: ДАЛЕЧЕ ОТ ДОМА от режисьора Джон Уотс с участието на Майкъл Кийтън, Джейк Джиленхол, Нуман Акар, Том Холанд, Мариса Томей и др. В дългоочакваното продължение, развиващо се след драматичните събития в последните Отмъстители, героят на Питър Паркър е на училищна екскурзия в Италия, където се среща с Мистерио, който все още не е ясно дали ще бъде приятел или враг за любимия герой. На фона на красивите италиански гледки започва ново приключение, този път далече от дома.

Късната прожекция от 23:30 ч. ще бъде тази на музикалната драма, посветена на великия Елтън Джон – РОКЕТМЕН на режисьора Декстър Флечър. Филмът е неподправена и откровена рокендрол музикална фантазия, която разказва житейската история на Елтън Джон в годините, когато той прави големия си пробив на сцената. Заглавието на филма е вдъхновено от едноименния хит на Елтън Джон и прави аналогия с кариерата му и шеметното му издигане към звездния небосклон. В ролите ще видим Тайрън Еджъртън, Тейт Донован, Хариет Уолтър и др.

Напомняме ви също така, че тазгодишното издание тепърва ще предложи още една класика на почитателите на голямото кино, това ще бъде АМАДЕУС (25.07) на режисьора Милош Форман.  Очакват ви също така още няколко прожекции на британската комедия ВЧЕРА СИ Е ЗА ВЧЕРА, както и на новия екшън-трилър на Люк Бесон – „АННА” (от 20.07), който бележи завръщане на режисьора към неговите корени.

Цените на билетите за кинопанорамата са 7/6 лв. Продават се на касите на лятно кино „Орфей“ /19.30-23.30ч/ и LUCKY Дом на киното /16.00-21.00 ч/, както и онлайн на boxoffice.bg.

Споделете ни във:

Leave a comment

Make sure you enter all the required information, indicated by an asterisk (*). HTML code is not allowed.

КОНТАКТИ: redactor@kapana.bg; reklama@kapana.bg


Всички мнения и твърдения, изразени в това или във всяко друго издание на Фондация „Отец Паисий 36“, са такива на техния автор и/или издател и не отразяват непременно възгледите на Фондация „Америка за България“ или на нейните директори, служители или представители.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…