Print this page

 

В една от най-предизвикателните години за българското образование, “Булсатком” и фондация “Заедно в час” започват съвместна кампания, с която да подкрепят достъпа до качествено образование на всяко дете в страната. 

 

От месец декември, телевизионният оператор ще дарява 50 стотинки от цената на всеки активен месечен пакет “Глобус” за работата на образователната организация. По този начин освен с достъп до висококачествени документални и природонаучни филми и предавания по време на дистанционното обучение, операторът ще даде възможност на своите клиенти да подкрепят работата на “Заедно в час” за подобряване на българското образование. 

 

“Заедно в час” е една от най-утвърдените образователни организации в България, която вече 10 години успешно развива нови учители, подкрепя училищни екипи и изгражда партньорства за въвеждането на добри практики в образователната система. 

 

“Ние в Булсатком стоим зад позицията, че равнопоставеният достъп до качествено образование е определящ за успеха на нашите деца и на страната ни като цяло. Затова „Заедно в час“ е фондацията, в която пренасочваме средства, събрани чрез допълнителния пакет с образователно съдържание „Глобус”, споделя Станислав Георгиев, изпълнителен директор на Булсатком.

 

Булсатком е подбрал едни от най-добрите научно-популярни и исторически канали, които в тази комбинация могат да бъдат гледани само в допълнителния пакет “Глобус”. Сред тях са Love Nature HD, Love Nature 4K ULTRA HD (само за IPTV), Travel ХP, The World и H2. Цената му за клиентите на Булсатком е 2 лв. на месец, като една четвърт от тях ще бъде дарявана на “Заедно в час”.

“Вярваме, че в настоящата ситуация с дистанционното обучение е още по-ключово да работим заедно като партньори всички - учители, родители, бизнес, граждански сектор и институции, за да подкрепим учениците да преминат успешно и да осигурим качествено образование на всяко дете. Партньорството с Булсатком ще ни позволи не само да подкрепим повече учители и училища през следващите години, но по неформален начин ще насърчи много ученици да учат у дома по време на дистанционното обучение. Те ще могат да развиват своите знания за планетата, природата и историята на света през каналите, включени в пакета “Глобус”, допълва Траян Траянов, изпълнителен директор на фондация “Заедно в час”.

We use cookies to improve our website. By continuing to use this website, you are giving consent to cookies being used. More details…